Graffitiblog
Image default
Auto

Geen geld voor een nieuwe auto? Ga voor private lease

Een nieuwe auto kopen is voor veel mensen de ultieme droom. Na jaren de tweedehandsjes van anderen te hebben versleten blijft het toch een geweldig idee: de geur van nieuw leer, de kilometerteller op nul, geen krasje, geen deukje, en helemaal van jou. Maar ja, dat prijskaartje… Een nieuwe auto kost je toch al snel een bedrag met vijf of zes cijfers voor de komma en zo’n bedrag heeft lang niet iedereen achter de hand. En dan kun je wel gebruik maken van uitgestelde betaling, maar ook dan zul je het hele bedrag binnen een paar jaar moeten ophoesten. Als een nieuwe auto kopen niet haalbaar is, overweeg dan eens private lease.

Steeds meer mensen gaan voor een leaseauto

Waren het voorheen uitsluitend de zakenmensen die in een leaseauto reden, tegenwoordig kiezen steeds meer automobilisten ervoor om privé een auto te leasen. Ze zien de voordelen van lease ten opzichte van koop en daarom neemt het aantal leaserijders sterk toe in Nederland. Zo willen veel mensen bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Een geweldige auto voor als je lekker veel laadruimte wilt en toch een leuke vlotte auto wilt rijden. Je kunt deze auto leasen bij veel bedrijven die je gemakkelijk online kunt vinden. Je kunt dan ook heel simpel en snel de prijzen vergelijken, soms zitten daar grote verschillen in dus vergelijken loont.

Zorgeloos rijden met een leaseauto

Met een leaseauto rijd je zorgeloos rond. Alle kosten, behalve de brandstof, zitten inbegrepen in de leaseprijs dus je weet van te voren wat je per maand moet betalen en dat bedrag blijft gedurende de hele leaseperiode hetzelfde. Geen extra kosten als de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet of wanneer er iets gerepareerd moet worden. Dat is voor veel mensen een reden om te kiezen voor private lease.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen