Graffitiblog
Image default
Auto

De voordelen van een Renault Trafic leasen

Wie optimaal voordeel wil ervaren van een goede en robuuste bedrijfsauto kan er goed voor kiezen een Renault Trafic te leasen. Deze bedrijfsauto biedt je veel voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laadvolume van 5,2 tot 6 kubieke meter en een laadlengte van maximaal 4,15 meter? Daar kan je natuurlijk heel wat in kwijt. Daarnaast is het ook een goede keuze om de Renault Trafic te leasen wanneer je voordelig wilt rijden. Deze bedrijfsauto is namelijk met 5,9l/100km de meest zuinige wagen in het segment.

Een Renault Trafic leasen met eindeloos veel ruimte

Je kan de Renault Trafic leasen tegen een aantrekkelijke leaseprijs per maand, waar uiteraard alle voorkomende kosten bij in zitten, behalve de brandstof. Je krijgt er niet alleen een enorme laadruimte voor terug, maar ook een ruime cabine met comfortabele kuipstoelen. Daarnaast zijn er in de cabine in totaal maar liefst veertien opbergvakken verwerkt, welke in totaal ongeveer negentig liter opbergruimte bieden. Als je veel kleine zaken met je mee moet nemen op de weg, dan is deze ruimte natuurlijk bijzonder welkom. Uiteraard is het mooie, stoere en representatieve uiterlijk van de bedrijfsauto ook een goede reden om de Renault Trafic te leasen.

De Renault Trafic voordelig leasen

Als je de Renault Trafic wilt leasen, dan heb je de keuze uit verschillende leasemogelijkheden. Je keuze is afhankelijk van je wensen. Zo moet je bepalen of je een nieuwe of tweedehands Renault Trafic wilt leasen, of je eigenaar van de bedrijfsauto wilt worden of niet en of je bereid bent de verantwoordelijkheden over de auto te dragen, of dat je dit liever voor het grootste deel aan de leasemaatschappij overlaat. Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt, dan kom je vanzelf op de juiste leasemogelijkheid uit en kan je op zoek gaan naar de meest voordelige maatschappij.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen